duminică, 29 martie 2009

Desene animate!











Iată câteva animaţii făcute de mine, cadru cu cadru şi asamblate în Adobe Image Ready.

2 comentarii:

Unknown spunea...

De ce nu încerci să faci un blog BD, cu cîte o mică bandă desenată (2-4 desene) săptămînal ? Ţi-am citit interviul şi te plîngi pe bună dreptate de inexistenţa unei culturi BD în România. Dar dacă nu există acum, nu înseamnă că nu poate să apară şi să se dezvolte.

Însă pentru asta trebuie ca aceia care se pricep la aşa ceva să înceapă o muncă de promovare. Adică să creeze şi să facă populare bloguri BD în română. E o activitate în plus şi neplătită pe deasupra, dar asta e situaţia, cineva trebuie s-o facă. Poate că e o investiţie pentru viitor, cine-şi face un blog BD care devine popular va avea mai multe contracte de ilustrare de cărţi şi reviste. Exemplul Penelopei Bagieu se poate aplica şi în România, de ce nu ?

Eu am rămas uimit de multitudinea de bloguri BD de pe internetul franţuzesc. Iar pe cel românesc nu e nici unul, sau cel puţin nu l-am văzut eu. Îmi vine greu să cred că nu există români talentaţi pentru a face aşa ceva. Cred că blogurile BD ar avea mare succes la internauţii români. Dar pentru asta ele trebuie să existe.

blinder spunea...

Superbe!