marți, 25 august 2009

Beliş
Am fost la Beliş zilele ăstea. Peisajul este minunat. Cerul, lacul, munţii, copacii - toate sunt atât de frumoase încât doar privindu-le simţi cum ţi se înalţă sufletul. Aproape că-mi venea să cred că mă aflu într-o ilustrată sau într-un album cu "cele mai încâtătoare privelişti din lume".
Însă am făcut şi o decoperire interesantă, pe care ţin să o împărtăşesc: pe Terra nu există găuri negre, nici porţi spre universuri paralele, nici rupturi în ţesutul cuantic al universului! Cu alte cuvinte dacă cineva aruncă sticle de plastic printre copaci sau le înghesuie pe sub pietre, în locuri în care nu se văd... acestea nu dispar ca prin farmec! Nu le înghite neantul şi nici nu se mistuie în necunoscut. Ba chiar ies la iveală la următoarea ploaie.
Vă vine să credeţi? Aşa e, pe legea mea. Cred că e o descoperire deosebit de importantă şi deîndată ce va fi făcută publică va stârni adevărate unde de şoc! Oamenii care trăiesc pe malul lacului şi turiştii se vor întrece la strânsul gunoaielor şi aruncatul lor la coş şi nimeni nu va mai îndrăzni să lase mizerie în urmă. Ca să nu mai vorbesc de atitudinea pecare o va lua Primăria comunei!
Promit că mă grăbesc să-mi brevetez descoperirea!

Niciun comentariu: